Human Builders l Professionele en persoonlijke ontwikkeling


BouwPRO3 is een initiatief van Human Builders en BiNT Select en biedt bouwprofessionals en organisaties een kwalitatief netwerk waar aantrekkelijke werkgevers en ambitieuze bouwprofessionals met elkaar kennis kunnen maken. Dat betekent dat wij enerzijds bijdragen aan de ambities, het geluk en werkplezier van de bouwprofessional. Anderzijds creëren we samen met aantrekkelijke werkgevers een kwalitatief netwerk met als doel om voor te sorteren op de vraag van morgen om te komen tot een optimale personeelsbezetting voor de korte termijn en de lange termijn. 


Human Builders is reseller van Goodhabitz. Dat betekent dat wij de Human Builders Academie hebben geïntegreerd in onze dienstverlening. Vanuit onze kernwaarden Continu verbeteren, Ondernemerschap en Samenwerken zien wij de academie als extra hulpmiddel om onze kernwaarden te vertalen naar daadwerkelijk doen in de praktijk. 

De Human Builders academie bestaat uit een online trainingsomgeving die een ideale trainingsbasis biedt voor iedere bouwprofessional. Van time management tot persoonlijke effectiviteit en van commercie tot communicatie.


HRorganizer.com is een online expertsysteem dat human resource processen volledig ondersteunt en professionaliseert met als resultaat dat u als HR professional meer weet, minder kosten heeft en meer bereikt.